top of page
IMG_1088.JPG

Social hållbarhet med miljötänk

Vi på Pack & Montage AB strävar alltid efter det bästa för våra anställda. Med god ventilation, allmänt fräsch och komfortabel miljö så gör vi det som krävs för att vår kompetenta personal ska kunna prestera på bästa sätt under goda arbetsförhållanden. 

Pack & Montage satsar på att anställa människor som av olika anledningar kan ha haft svårigheter i livet. Ett spår vi följer är att tro på och se alla människors talanger och möjligheter i arbetslivet, vilket har varit en nyckel i vår affärsmodell. 

Miljö

Pack & Montage arbetar mycket med råvaror såsom kartong. Det är ett miljövänligt förpackningsalternativ som är gjort av förnybara råvaror i form av bland annat cellulosa. Utvinning av detta material framtages mestadels från trä vilket resulterar i ett miljövänligt alternativ med låga växthusgasutsläpp. 

Pack&Montage AB_20220401_102133_001.jpg

Årets möjliggörare

Pack & Montage kan stolt presentera att vi blivit tilldelade ''Årets möjliggörare'' 2022 med ett stort socialt engagemang med fokus på människan som individ. Vi arbetar alltid med människan i centrum under goda arbetsförhållanden och med rätt resurser. 

bottom of page